Julehilsen 2020

Jul i kundemottaket

Vi i Dueland Bilservice vil ønske alle våre kunder og leverandører en riktig god jul i år.

Vi startet året som normalt. Travelt som vanlig, men det er bare gøy. Så tok sjefen seg en liten sydentur og ble sandfast noen dager i Atlanteren. Han hadde nok ikke vondt av noen ekstra feriedager likevel.

Så kom 12. mars og det ingen av oss kunne tenke seg skjedde. Landet stengte ned. Vi fikk oss en realitycheck alle sammen. Ting roet seg ned en liten stund, noen av oss måtte være hjemmeskole-lærere, og alle måtte lære seg nye rutiner med rengjøring, desinfisering og avstand. Vi har hatt det bra i denne perioden i forhold til mange andre mindre bedrifter. Vi kan flire og se tilbake på en tid hvor ingen fikk dra til frisøren eller dra på trening eller konserter, men vi sender varme tanker til de næringene som har slitt under nedstengingen og de bedriftene som ikke klarte seg gjennom perioden.

Så kom sommeren og hele Norge dro på Norgesferie. Og da må bilen være i god stand kan skjønne. Servicer og EU-kontroller må gjøres selv om pandemien herjer verden over. Vi har hatt en kjempetravel høst og hatt mange biler inne. Fra både gamle og nye kunder. Her er alltid alle velkomne. Og vi gjør det vi kan for å hjelpe de på best mulig måte!

Når vi nå skal inn i 2021 ønsker vi å sende alle et ønske om en fredelig jul og et godt nytt år. Mest av alt ønsker vi at alle holder seg friske og får tilbringe tid i jula med sine nære. Om så litt færre enn vi vanligvis omgås. Vi håper verden kan normalisere seg, men holder fast ved de nye vanene og rutinene vi har laget oss.

Og skulle du få trøbbel med bilen din i løpet av julen så er vi her. Vi har normale åpningstider, men begrenset kapasitet. Ring oss på 52 72 20 11 eller send mail til post@dueland-bilservice.no.

Nå har vi også fått oss nøkkelboks hvor du trygt kan både levere og hente nøkkel hele døgnet. Trygt og enkelt for deg som kunde, trygt og enkelt for oss.

Ellers ses vi i 2021 -til et nytt og spennende år!

Hilsen Dueland Bilservice