Dueland Bilservice

Dueland Bilservice har vært i drift siden 1993. I starten var lokasjonen på Hauge, etterhvert økte driften og behovet for mer plass meldte seg. Da falt valget på spannavegen og der holdt verkstedet til i mange år, både på fremsiden og baksiden av den gamle bensinstasjonen.

I 2011 flyttet vi virksomheten til Fredrikke Nielsen veg 6 på Solvang, og har i dag faglærte mekanikere, lærlinger, hjelpearbeider, kundemottakere og regnskapsavdeling.
Dueland Bilservice eies av Geir Terje Dueland, utdannet bilmekaniker og biloppretter og verksmester. Dueland Bilservice er et autorisert bilverksted godkjent av Statens Vegvesen for reparasjon på biler opptil 7500kg og EU-kontroller på biler opptil 3500kg.

Verkstedet har siden 2004 vært tilknyttet MECA-kjeden, dette betyr at vi har gode avtaler på kvalitetsdeler og utstyr. Vi benytter oss alltid av deler av original kvalitet. MECA har lokalt lager i Haugesund, så vi får levert deler fire ganger daglig.
Vi deltar også på kurs i regi av Promeister og andre, slik at vi holder oss oppdatert på utviklingen i bilbransjen.

For deg som kunde, betyr dette at når du leverer bilen din hos oss, kan vi garantere at jobben blir utført på en fagmessig god måte.

Alle våre mekanikere har lang erfaring med bilreparasjoner og er kvalitetsmessige fagarbeidere.

Dueland har også blitt skrevet om i avisene gjennom årene og kan glimte til med fine minner her:

https://www.h-avis.no/nyheter/haugesund/dyr/ruger-pa-varebil/s/2-2.921-1.5310247